Ahol Kő Kövön megmarad

Nem csak építünk vagy bontunk, mi időtállót alkotunk.

Szolgáltatásaink

Útépítés & Térkövezés

Amit a megrendelő megálmodik, azt mi megtervezzük és megvalósítjuk.

Közmű & Mélyépítés

Amikor a lényeg a földben rejlik!

Hulladékkezelés & Gépek bérbeadása

Bontási tapasztalat speciális gépekkel és eszközökkel. Vállalati géppark bérbeadása.

K.F.ZS. Kft. – 2006 óta

A „K.F.ZS. Kft. 2006-ban bejegyzett, 100%-ban változatlan, belföldi testvérpár által alapított vállalkozás. A társaság tevékenysége három fő tevékenységből áll egyenlő arányban. Egyik, – a kezdeti profilt megtestesítő, – térkövezés és útépítés, később a nyereséges működés és pályázati forrásoknak köszönhető fejlesztések révén a csapadék,- szennyvízcsatorna építés, valamint az épületek és beton- bontása, darálása teszi ki. A cég legfontosabb irányelve közé tartozik a környezetvédelem, így az építési törmelékek újrahasznosítása egyben a jelenlegi beruházás alappillére. A vállalkozás 2010 óta rendelkezik környezetvédelmi engedéllyel.

Piaci pozíciója megyei szinten komoly és előkelő, gyakorlatilag hasonló fejlettséggel és létszámmal, hasonló tevékenységeket végző vállalkozás nincs. A megyén kívül is számos csatornaépítési projektet bonyolított. A társaság főleg önkormányzatok és cégek megrendeléseit teljesíti, de egyre jellemzőbb a lakossági igények kielégítése is, mivel a folyamatos fejlődés, a belföldi piaci térhódítás jellemzi. A főbb szervezeti, vállalatpolitikai célja a környezettudatos működés, újrahasznosítás, valamint a családi vállalkozásból a térség piacvezető építőipari termékeket gyártó vállalkozássá fejlesztése.

Mindig a legjobbat!

9

Környezetvédelmi engedély

Lábnyomunkat a fejlődés és megújulás követi. Környezetünket építjük és nem romboljuk.

9

Folyamatos fejlesztések

Ahoz hogy piaci pozicíónkat megtartsuk és erősítsük elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos fejlődési vágyat amelyet eszközeinkben és szakértelmünkben is igyekszünk fejleszteni.

9

Magas minőségű kivitelezés

A jövőbe tekintünk és oda a jól megalapozott, magas minőségben kivitelezett múltbéli munkákon keresztül vezet az út.

év tapasztalat

Befejezett Projekt